Relaxation

"You have power over your mind"-Marcus Aurelius

Mielen voima on uskomattoman vahva.

 

Se voi saada meidät uskomaan vanhoihin kaavoihin ja vääriin uskomuksiin itsestämme. Uskomukset voivat syntyä eri vaiheessa elämää, mutta varsinkin lapsuudessa omaksutut uskomukset ovat syvimmät. Ne voivat vielä tänäkin päivänä ohjata elämää.

 

Negatiiviset uskomukset kertovat tarinaansa siitä, että emme ole tarpeeksi hyviä tai älykkäitä opiskeluun, itsensä kehittämiseen tai eteenpäin menemiseen elämässä. Uskomukset saattavat rajoittaa meidän mahdollisuuksia elämässä, sillä pelko estää meitä tarttumasta tilaisuuteen. Pelkäämme ehkä menettävämme kasvomme tai epäonnistuvamme.

Mutta tiesitkö, että sinä voit muuttaa omia uskomuksia! Olen tehnyt 10 viikon paketin sinulle, joka haluat päästää irti itseäsi rajoittavista ajatuksista ja uskomuksista.  Tämä muutosvalmennus sopii myös esimerkiksi painonhallintaan, liikunnan aloittamiseen, positiivisten voimavarojen vahvistamiseen, omien tavotteiden kirkastamiseen jne.

Työskentelet 10 viikon ajan kanssani ja tapaamme joko kasvokkain tai Teamsin välityksellä. Valmennuksen tavoitteena on omien negatiivisten uskomusten muuttaminen itseä kannustaviksi, rohkaiseviksi ja realistisiksi. 

Tilaa alta ilmainen tapaaminen, jossa voimme yhdessä katsoa sinulle paras ratkaisu.